Він сховав паспорти і не віддає їх своїй обраниці / скріншот

Російський репер Олексій Долматов остаточно злетів з котушок. Він не приховує, що вживав заборонені речовини, але нині його вчинки перейшли всі межі. Зараз Гуф і його нова дружина Юлія мешкають на Пхукеті разом зі своєю спільною дочкою - маленькою Тіною.

У своєму Instagram росіянин почав публікувати дивні Stories. Спочатку він привітав з 8 березня свою першу дружину Айзу, а потім почав погрожувати своїй нинішній обраниці. Гуф натякав, що все, що належить йому, він нікому не віддасть.

Після цього репер зняв на відео, як його обраниця плаче. Дівчина кричала і намагалася достукатися Гуфа. Вона зазначила, що він настільки переборщив із забороненими речовинами, що тепер не усвідомлює свої вчинки.

Як виявилося, Долматов взяв дружину і дитину "в заручники". Він сховав паспорти і не віддає їх своїй обраниці. Вона благала, щоб Гуф повернув її документи. Але той постійно твердить щось про секрети і вимагає, щоб дружина розповіла йому правду про свою матір.

На цьому все не закінчилося. Після цього Гуф зняв себе на відео і заявив, що вмирає. Він стверджує, що багато пив і тепер у нього "алергія на спиртне". У всьому цьому Долматов звинувачує дружину. Також він заявив, що "ледве стоїть на ногах" і йому терміново потрібна швидка.

Перша дружина Гуфа, співачка Айза, вже прокоментувала інцидент. Вона зазначила, що до репера летить його сестра, яка допоможемо йому прийти в себе. Судячи з усього, на Гуфа чекає рехаб або лікування. 

Хто такий Гуф і що він говорив про війну

Російському реперу Олексію Долматову 43 роки. У 2017 році він потрапив до бази "Миротворець" через поїздку до тимчасово окупованого Криму. Гуф давав концерт у Севастополі.

У березні 2022 року, після початку повномасштабної війни РФ проти України, репер заявляв, що він "за мир". Він закликав "верхівки" зупинити те, що відбувається. Однак Долматов не визнав, що це РФ почала війну, він не виступив проти путінської агресії і лише заявив, що "вірить у краще".

Вас також можуть зацікавити новини: