Життя Руслани Писанки обірвалося через онкологію / фото instagram.com/pisankaruslana

У Києві попрощалися з Русланою Писанкою. Актриси та телеведучої не стало в липні після тяжкої хвороби - раку. Її прах перевезли з-за кордону. І от 21 серпня у Спасо-Преображенському соборі відбувся чин похорону.

Колеги зірки поділилися щемливими спогадами про неї, повідомляє ТСН.

Єгор Гордєєв, який працював з Русею на одному знімальному майданчику, каже, що після її приходу на шоу "Твій день" все "закрутилося".

"Руся - дуже чітких оцінок, дуже чітких розумінь, чого вона хоче, що їй треба! Вона - драматург", - згадує Єгор.

Про свою хворобу Писанка колегам не розповідала. Як поділилася Людмила Барбір, вона чекала на повернення в кадр та мала багато планів.

Та Руслана ще повернеться до глядача - з фільмом "Демони" Наталії Ворожбит, в якому вона зіграла головну роль. Кіно не встигли дозняти, але режисерка придумає фінал.

"Руся там дійсно зовсім інша. Я впевнена, вона вас здивує приємно", - каже Ворожбит. 

Колеги з театру кажуть, що біль втрати легше переживати, якщо думати, що вона просто поїхала на гастролі за кордон. 

"Знаєте, як зірка, коли вона вибухає, і після неї ще довго-довго йде світло", - порівнює актор та режисер Віктор Андрієнко Писанку із зіркою.

Смерть Руслани Писанки

Нагадаємо, 17 липня стало відомо, що українська телеведуча і актриса кіно і театру Руслана Писанка померла у Німеччині через онкологію.

Згодом вдівець Писанки дав перше інтерв'ю після трагедії і не стримав сльози, він розповів, що артистка переносила вже шосту хімію. 

Прощання з нею відбулосяся в Німеччині, в місті Кайзерлаутерн. Прах артистки привезли до України, а 21 серпня із Писанкою попрощалися.

Вас також можуть зацікавити новини: