Заворотнюк бореться з раком / instagram.com/a_zavorotnyuk

Російський співак Микола Басков відповів на питання про стан актриси Анастасії Заворотнюк, яка бореться з онкологічним захворюванням.

Читайте такожВідома українська співачка розповіла, як пережила онкологію

Як повідомляє "АБН", артист прийшов у студію програми "Привет, Андрей", щоб відзначити день народження. У якийсь момент ведучий проекту Андрій Малахов зізнався, що сьогодні Анастасія Заворотнюк хотіла зробити йому сюрприз і навіть зателефонувати в студію. Басков давно дружить з актрисою.

Відео дня

Співака здивувала така турбота від подруги. За його словами, коли він дізнався про те, що відбувається з актрисою, то записав їй кілька відео зі словами підтримки. Басков додав, що сам колись пройшов через те, що сталося з сім'єю Анастасії Заворотнюк, коли в лікарню потрапив його родич.

«Для мене було великим ударом, коли все почалося з Настею. Я її розумію як ніхто - це те, що я проходив зі своєю близькою людиною», - цитує його слова на шоу Starhit.

За інформацією ЗМІ, батько Баскова хворів на важке захворювання кілька років, поки не пішов з життя минулого року. 

У серпні 2019 року з'явилися повідомлення, що Заворотнюк потрапила в лікарню з раком мозку. Однак навесні 2020 року з'ясувалося, що актриса поправилася і виписалася з лікарні. При цьому рідні Заворотнюк зберігають мовчання з приводу її стану.

Більше новин по темі