Пластичний хірург вважає, що секрет Пугачової в тому, що зараз вона омолоджується за допомогою нових методик / фото instagram.com/igorgulyaevofficial

Відома співачка Алла Пугачова нещодавно приємно здивувала мережу. Вона все частіше з'являється у кадрі і не ховає обличчя. Примадонна змінилася, вона може похвалитися підтягнутою шкірою. Співачка нібито помолодшала.

На думку пластичного хірурга Дмитра Слоссера, який вивчив зовнішність Пугачової, вона перенесла чимало операцій. В інтерв'ю для програми "Аргумент" він зазначив, що добре ставиться до співачки, не тільки як до артистки, а ще й як до людини з громадянською позицією.

"Я з великою повагою ставлюся до Алли Борисівни не тільки як до професіонала, а як до людини, яка займає правильну громадянську позицію. Але мені очевидно, що, звичайно, без пластичної хірургії тут не обійшлося. Причому, я думаю, що кількість операцій, які було проведено, напевно вже переступила за два десятки", - розповів Слоссер.

Пластичний хірург вважає, що секрет Пугачової у тому, що нині вона омолоджується за допомогою нових методик. Однак у минулому співачці не щастило, деякі підтяжки обличчя виявилися не зовсім вдалими.

"Я думаю, що кількість операцій з підтяжки обличчя, напевно, скоро наблизиться до десяти. П'ять або шість підтяжок за весь час було проведено. Я пам'ятаю, були і не дуже вдалі приклади, коли вона підтягувала обличчя. Але останні, які вона зробила, вони мають дуже природний і дуже вражаючий вигляд. Я бачив такі результати, це трошки нові методики", - розповів Слоссер.

За словами хірурга, нині жінкам можуть робити більш глибокі підтяжки шиї та обличчя. Крім цього, лікарі змінили погляд на омолодження. Тепер хірурги можуть "тягнути" не тільки шкіру обличчя, вони зменшують ніс, мочки вух і навіть підтягую верхню губу. Завдяки цьому людина дійсно стає знову молодою.

Як нині має виглядПугачова - фото

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, що в одному з відео Максим Галкін випадково "засвітив" Пугачову і показав її реальну зовнішність. Виявилося, співачка дійсно помолодшала.

Реальна зовнішність Пугачової / скріншот

Крім цього, чоловік Примадонни хвалився в мережі її "пляжним" фото. На знімку, зробленому в Ізраїлі, співачка позувала поруч з сім'єю. Було помітно, що співачка має набагато привабливіший, ніж раніше, вигляд. 

Пугачова на пляжі / фото instagram Галкіна

Сама Пугачова не коментує інформацію про свою "нову" зовнішність. Однак у минулому співачка ніколи не намагалася спростовувати чутки про "пластику". Примадонна не приховує, що хотіла б зберегти красу і молодість.

Вас також можуть зацікавити новини: