Гуморист "перевтілився" не тільки в президента / скриншот

Гуморист та зірка "Кварталу 95" Юрій Великий випустив привітання з Великоднем. Він показав свою версію популярної пісні про "м'яско та ковбаску".

"Бажаю щоб сьогодні у кожного з вас була на столі смачна та запашна паска, чи як зараз кажуть пас-ка. Всім хто, дотримувався Великого посту, нарешті можна поїсти м'яско, сардельки, курочку, ковбаску. Тому всім бажаю мирного  свята, а для тих, в кого нема нічого святого і хто не дає нам повернутися до мирного і спокійного життя, в мене є особливе "привітання". Отже, слухайте уважно", - заявив гуморист в образі президента.

Після цього Великий показав пародію на пісню "Скоро вже Паска". Цей хіт, який видав 5-річний хлопчик, "розриває" мережу вже декілька днів.

"Ми готуємо наступ, контрнаступ. І скоро зробимо з вас тут сардельки, шашличок і ковбаску... Краще зваліть, будь ласка, на вас чекає поразка!", - заспівав Великий.

Гуморист "перевтілився" не тільки в президента. Також він приміряв образи колишнього прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона та Миколи Поворознюка.

"Краще вам зброю скласти, щоб не склеїти ласти... А захищати країну - це наша спільна справа. Дякую всім, хто в нас вірить. Слава Україні Героям слава!" - резюмував Великий.

Пародія на "Скоро вже буде Паска" від Великого

Реакція мережі

У коментарях користувачі пишуть, що нова пародія від Великого дуже їх насмішила. Фанати коміка оцінили його гумор. Вони також зазначили:

  • "Тільки що подивився привітання президента до народу України, від Юрія Великого це було драйвовим доповненням"
  • "Дякую, Юрію! Драйвово, влучно, талановито. З Великоднім святом, Україно! З Великоднем, народе України!"
  • "Як можна перевтілюватися? Це талант! Юрію, ти справді Великий".

Що відомо про мем "Скоро вже буде Паска"

На початку квітня маленький українець "підірвав" мережу своїм роликом. У ньому хлопчик дуже кумедно сказав: "Скоро вже буде Паска. Так що заказуйте м'яско, сардельки та ковбаску". Відео стало мемом, згодом слова хлопчика поклали на музику.

Маленькому українцю усього 5 років. Юний фермер Матвій вже дав перше інтерв'ю та поділився своїми планами.

Вас також можуть зацікавити новини: