Софія Ротару / фото instagram.com/sofiarotaru.official

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона обіцяє багато небезпек не тільки для світового порядку, але і для конкретних людей. Як розповів астролог Влад Росс в інтерв'ю УНІАН, наступний рік буде вкрай складним для народної артистки України Софії Ротару.

На його думку, зірки обіцяють Ротару важкий період. Росс каже, що останні події в житті артистки можуть негативно вплинути на її здоров'я.

Йдеться про те, що російські окупанти відібрали у Ротару віллу в Криму, а також її неодноразово хейтили в країні-агресора через підтримку України під час повномасштабної війни.

Відео дня

"2024 рік буде дуже складним для неї. Є ризик, що її серце не витримає всього, що відбувається", - сказав Росс.

Варто відзначити, що астрологія не є точною наукою, тому вірити прогнозам чи ні - вирішувати тільки вам. При цьому враховуйте, що вони не завжди здійснюються, а збіги можуть бути випадковими.

Незважаючи на велику кількість в паранауці спроб дати фізичне обгрунтування астрології, жодна з них не увінчалася успіхом, і сучасна наука повністю заперечує дієвість астрологічних методик, кваліфікуючи астрологію як псевдонауку.

Софія Ротару - останні новини

Раніше сестра Ротару розповіла, що співачка живе під Києвом разом зі своїм сином Русланом Євдокименком. При цьому відьма Марія Тиха переконана, що Ротару виїхала з України.

За її словами, артистка хоче відпочити. Вона, продовжила відьма, за все своє життя заробила грошей, а зараз просто хоче їх витрачати і насолоджуватися.

Також нещодавно із заявою про Ротару виступив її екс-директор. Він заявив, що росіяни вже обірвали телефон з проханням, щоб артистка приїхала до них і виступила на новорічних корпоративах. Однак, як він сказав, Ротару не приїде в РФ ні за які гроші.

Вас також можуть зацікавити новини: