Олег Плахотнюк покинув шоу "Холостячка" / фото instagram.com/superolegodessa

Учасник шоу "Холостячка-2" зі Златою Огнєвіч Олег Плахотнюк прокоментував свій виліт з проекту після восьмого випуску.

На своїй сторінці в Instagram 41-річний чоловік розповів, що його долають дивні почуття, адже він саме цього тижня на шоу відчув віру в майбутнє.

"Я якось навіть не думав про церемонію, і про те, що буде далі, був максимально розслаблений", — говорить фітнес-тренер Олег.

Відео дня

Читайте також"Досить бризкати отрутою!": Злата Огнєвіч різко відповіла глядачам, які критикують її за поцілунки на шоу "Холостячка" (відео)Він зазначив, що йому здавалося, що він зі Златою прекрасно провів час цього тижня на "Холостячці": "Я показав себе зі ще одного боку - боку дорослого, серйозного чоловіка, який знає, чого хоче і робить конкретні кроки".

Учасник "Холостячки" каже, що відчув прилив почуттів, йому захотілося стати ближчим зі Златою.

"Але... так здавалося тільки мені... Ви все бачили самі...", - продовжив Плахотнюк.

"Я не типаж Злати, вона не відчула іскри між нами й не хоче продовжувати цю агонію - і я вдячний їй за правду", — додав Олег.

Він поділився, що сильно засмучений і навіть трохи ображений через рішення Злати.

"Я жива людина зі своїми емоціями і переживаннями і... сьогодні мені боляче", — підсумував Олег Плахотнюк.

Як повідомляв УНІАН, Олег Плахотнюк залишив шоу "Холостячка-2" після восьмого випуску. "Останні дні ти активно проявлявся як чоловік. Я зрозуміла, що не готова бути твоєю жінкою. Вибач, у мене немає для тебе троянди", ― сказала Огнєвіч і попрощалася з чоловіком.

Вас також можуть зацікавити новини: