Олег Іваниця жорстко висловився про втечу у РФ Сергія Писаренка й Євгена Нікішина / колаж УНІАН зі скріншотів

Колишній учасник "Дизель Шоу" Олег Іваниця, який після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну поповнив лави армії, заявив, що зовсім не заздрить екс-колегам Євгену Нікішину та Сергію Писаренку, які втекли на російську територію.

Український воїн заявив під час інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.ua "Наодинці", що, на його думку, "совість зсередини їх просто згризає". "Я зовсім не заздрю Писаренку та Нікішину. Вони зараз живуть там, вони все одно знають, що живуть в країні, яка вбиває їхніх близьких, родичів. У тій економічній системі вони платять податки. На їхні гроші будуються ракети, які руйнують країну...", - зазначив співбесідник.

Іваниця додав, що з Писаренком та Нікішиним не листувався. "...Спочатку вони записали звернення, що це війна. Я так думаю, що молодці. Потім, коли мені сказали, що вони знову туди (до РФ, - Ред.) переїхали, це був такий шок...", - поділився Іваниця.

Відео дня

Екс-учасник "Дизель Шоу" додав, що Писаренко має коріння в Україні.

Цікаві новини про шоу-бізнес - сьогодні це варто знати:

Сергій Писаренко і Євген Нікішин народилися у російському місті Магнітогорськ (Челябінська область). Вони стали відомі завдяки участі у гумористичній грі КВН ("Клуб веселых и находчивих"). Згодом вони почали жити й працювати в Україні.

Після початку повномасштабної війни Росії проти України актори покинули територію нашої держави. Колишній колега втікачів Євген Сморигін зазначав, що Писаренко і Нікішин мовчки підтримали агресію диктатора Володимира Путіна. Він додав, що, можливо, вони так вчинили, оскільки у РФ мають сім'ї.

Вас також можуть зацікавити новини: