У стосунках зірок розпочалася криза / Скріншот Instagram

Відомий британський співак Гаррі Стайлс, у якого взимку відбулося поповнення в родині, розірвав стосунки зі своєю дівчиною – канадською моделлю та акторкою Тейлор Рассел. Зіркова пара була разом понад рік.

Як розповіла виданню The Sun особа, наближена до знаменитостей, місяць тому закохані їздили на відпочинок до Японії. Після повернення у їхніх стосунках розпочалася серйозна криза. Гаррі та Тейлор не змогли вирішити усі непорозуміння і тому розійшлися.

"Гаррі і Тейлор припинили свої стосунки. Після поїздки до Японії вони пережили важкий період, і за деякий час розійшлися. Вони були прекрасною парою, і було очевидно, що Тейлор робила Гаррі щасливим. Однак останнім часом стосунки стали напруженими, вони взяли паузу", – зазначив інсайдер.

Відео дня
Тейлор Рассел / Скріншот Instagram

Крім того, на обох зірок вплинули їхні щільні графіки та постійна робота. Вочевидь закохані не моли можливості приділяти час один одному і тому вирішили зараз будувати кар'єру, а не стосунки. Однак співак та модель залишилися друзями.

"Він усе ще гастролює і зараз їде за кордон. Вона зосереджена на своїй роботі в Лос-Анджелесі", – поділився інсайдер.

До слова, свій музичний шлях Стайлс розпочав 13 років тому. Після участі в шоу "The X Factor" він об'єднався з іншими співаками і створив гурт One Direction. Колектив здобув світову славу і став одним з найвідоміших гуртів всіх часів.

Нагадаємо, раніше Гаррі Стайлс став тріумфатором престижної музичної премії. Артист отримав одразу чотири важливі нагороди.

Вас також можуть зацікавити новини: