Франциско Гомес / instagram.com/siscogomez/

Британський хореограф Франциско Гомес, який здобув популярність в Україні передусім як суддя танцювальних шоу "Танці з зірками" і "Танцюють всі", після повномасштабного вторгнення Росії в Україну менше почав про себе заявляти та, очевидно, що виїхав за межі України.

Хореограф плідно співпрацював з відомими знаменитостями, серед яких - Мадонна, Шеггі, Фергі, Кайлі Міноуг, Дженніфер Лопес, Тейлор Свіфт, Pink та багато інших.

В Україні артист "засвітився" лише як суддя популярних шоу. Також він займався підготовкою конкурсантів, викладав хореографію та працював над створенням моделей танцювального одягу.

Відео дня

Позиція Франциска щодо війни в Україні

У 2014 році Франциско Гомес висловив свою стурбованість через агресивну політику Росії на Донбасі. Цікаво, що знаменитість дуже полюбив Україну та вважав її своїм другим домом. Британець наголошував, що почувається українцем.

"Я люблю Україну, тому дуже болісно сприймаю всі погані новини щодо України", - розповідав хореограф Каті Осадчій, наголошуючи, що вважає півострів Крим українським.

Франциско Гомес підтримав Україну й після початку повномасштабного вторгнення 2022 року. Артист попросив українців не звинувачувати усіх росіян у війні, бо чимало з них підтримують Україну.

Після перемоги гурту Kalush Orchestra на "Євробаченні-2022" хореограф щиро привітав хлопців з гурту.

Раніше УНІАН писав, що хореограф Влад Яма виклав нове відео та нарвався на критику.

Вас також можуть зацікавити новини: