Євгенія Емеральд, Анна Трінчер / колаж з фото

У насильстві складно зізнатися... Жінки боятися осуду, косих поглядів і того, що ніхто не прийде на допомогу. Однак є ті, які беруть всю свою силу в кулак і зізнаються в цьому світу, тим самим рятуючи інших жінок від абьюзерів.

Євгенія Емеральд

Історія кохання Євгенії Емеральд була чудовою. Дівчина вийшла заміж за військового, народила йому дочку Афіну. Відео з їхнього весілля розлетілося по всій країні. Однак незабаром стало відомо про те, що Євгеній Стипанюк виявився абьюзером. В інтерв'ю УНІАН Емеральд розповіла про аб'юзивні стосунки з екс-чоловіком, чому довго не наважувалася говорити про це публічно, що стало останньою краплею, і що відбувається в її житті після сповіді про домашнє насильство.

Відео дня

До слова, пізніше вона зізналася, що була жертвою зґвалтування. Дівчина каже, що їй довго було соромно в цьому зізнатися, але після останніх подій вона вирішила скинути з себе весь цей вантаж.

Євгенія Емеральд / фото instagram.com/emerald.evgeniya

Анна Трінчер

До шлюбу з Олександром Волошиним Трінчер перебувала у стосунках з чоловіком, ім'я якого не називає по сьогоднішній день. Вона розповідала, що це були токсичні стосунки, через які вона постійно плакала. Дівчина говорила, що кожен день прокидалася з думкою про те, як її все дістало. 

"Це були складні стосунки... Вони мене внутрішньо зламали. Я ненавиділа себе, його. Все було як в тумані. Мене не цінували, не поважали. Я повністю розчинилася в своїх комплексах, які спливли в цих стосунках", - зізнавалася співачка.

Анна Трінчер була жертвою абьюза / instagram ані Трінчер

Оля Полякова

Співачка Оля Полякова розповідала, що в 16 років закохалася в хлопця, який виявився дуже ревнивим. Він буквально не давав Олі проходу, постійно звинувачував у "зрадах".

"У мене був такий ревнивий хлопець. Коли я в ресторані замовляла їжу, то не повинна була дивитися на офіціанта... І коли я одного разу підняла очі на офіціанта, щоб щось йому сказати, мені в голову полетів пакет з соком..."- поділилася Полякова.

На щастя, Полякова зважилася від нього піти, але не без наслідків. Чоловік спалив її будинок і розбив їй голову.

Оля Полякова / instagram.com/polyakovamusic

Ксенія Мішина

Актриса Ксенія Мішина також стала жертвою домашнього насильства. Дівчина, ще будучи починаючою актрисою, познайомилася з батьком свого сина. Їхні стосунки починалися прекрасно, проте незабаром чоловік поставив її перед вибором - або сім'я, або кар'єра. Пізніше, як розповідала Мішина, чоловік почав її принижувати і ображати, а потім в хід пішли руки.

Поліція, за словами зірки, не реагувала на сигнали про домашнє насильство. В результаті Ксенія зрозуміла, що далі так тривати не може і пішла від обранця. Зараз вона виховує сина одна. Відомо, що батько Платона не бере участі в його житті.

Ксенія Мішина / фото instagram.com/misha.k.ua

Гайтана

Співачка Гайтана, як і інші знаменитості, знає про домашнє насильство. Колись вона зустрічалася з хлопцем, який поводився як нелюд. Гайтана настільки його боялася, що навіть була змушена найняти охоронця. Вона говорила, що бойфренд її переслідував і погрожував їй. Після розставання їй ще довго снилися жахи.

Гайтана / instagram.com/gaitanamusic

Раніше УНІАН назвав 5 колишніх красунь, яких спотворила пластика.

Вас також можуть зацікавити новини: