Раміна розчулила розповіддю про людей в Авдіївці / фото instagram

Блогерка Раміна Есхакзай побувала на Донеччині. Вона відвідала Авдіївку, яку нещадно бомблять окупанти. За словами журналістки, там їй було страшно.

Окрім цього, Раміна поспілкувалася з людьми, які продовжують жити у місті. За словами блогерки, в Авдіївці люди думають, що мешканці інших міст України нібито вже й не знають, що таке війна. Втім, вона спробувала довести місцевим, що це не так.

"Це Авдіївка. Тут живе близько 2000 людей. Тут страшно. Тут думають, що ми не знаємо, що таке війна. Коли я сказала, що приїхала з Києва, люди дивувалися... Я розказала про те, як росіяни кошмарять столицю дронами та ракетами. Що ніхто не забув про війну і ми готові допомогти кожному українцю. Така от реальність", - написала журналістка.

Відео дня
Блогерка поговорила з людьми, які мешкають у Авдіївці / фото instagram

Також Раміна показала, який вигляд нині має Авдіївка. Вона побачила, на що окупанти перетворили місто. Чимало руйнувань, пожеж та людського горя - росіяни майже знищили усе, що було в Авдіївці. 

Раміна Есхакзай вразила кадрами з Авдіївки / фото instagram

Заради безпеки Раміна перебувала у місті у касці та бронежилеті. На деяких кадрах можна побачити мешканців Авдіївки. Вони намагаються виживати у непростих умовах. Люди, як помітно на фото, сидять просто поруч зі зруйнованими будинками, адже знайти місце, де є щось вціліле, майже неможливо.

Раміна в Авдіївці / фото instagram

Реакція мережі

Користувачі були вражені кадрами з Авдіївки. Вони пишуть, що їм дуже боляче бачити, скільки нещастя принесли окупанти в Україну. Також коментатори зазначили:

  • "Людям, які отримують мало інформації, треба говорити, що ніхто їх не забув"
  • "Моє рідне місто... 1 липня 2014 року вийшла з маленькою валізою з дому, але частина серця назавжди там"
  • "Сльози на очах від фото. Стільки болю"

Нагадаємо, Раміна вже не вперше буває на Донеччині. Нещодавно блогерка була під Бахмутом. Там вона відвідала позиції Третьої окремої штурмової бригади та ледь не потрапила під обстріл.

Вас також можуть зацікавити новини: