Фанатки Винника були раді побачити фото його дружини / скриншот

Співак Олег Винник, який знову "зник з радарів" після свого скандального інтерв'ю, продовжує тримати паузу. Він не з'являється у соцмережах, також "мовчить" і його дружина Таюне.

Однак керівник офіційного фан-клубу співака Валерія Барон показала, який вигляд нині має обраниця артиста. На своїй сторінці у Facebook вона розмістила фото з Таюне. Жінка сильно змінилася.

Дружина Винника позувала без макіяжу. Таюне стояла біля Барон у звичайній сорочці та з сумом дивилася у камеру. Здавалося, ніби вона або плакала, або просто сильно втомилась. До того ж важко не помітити, що обраниця артиста ніби мала набряк на обличчі.

Відео дня

"Сумні очі сміхом не сховати"... Спогади про літо. Щаслива мить. День Незалежності України в Берліні. Мала важливі справи і таку приємну і теплу зустріч", - пояснила Барон.

Нове фото дружини Винника / скриншот

Також вона заявила, що сам Винник нібито продовжує працювати та передає "своїм рідним людям" слова вдячності за любов та підтримку. Проте чим саме нині займається співак - Барон не повідомила.

Реакція мережі

Фанатки Винника були раді побачити фото його дружини. Втім, не усі одразу зрозуміли, що перед камерою позувала саме Таюне. Окрім цього, в очах дружини помітили "тугу". Коментатори пишуть:

  • "Очі - дзеркало душі, то правда! Очі сумують за Україною! Я прочитала"
  • "Не впізнала одразу, Таюне, сонечко, ти зовсім інша"
  • "Дякуємо, Валеріє, за хороші новини з Берліну. Дуже приємно бачити Таюне, видно, що сумує".

Нагадаємо, раніше Винник не говорив про особисте життя та приховував інформацію про свій сімейний стан. Втім, цього літа артист вперше підтвердив, що в нього є дружина та син.

Вас також можуть зацікавити новини: