Лазарєву визнали иноагентом / Скріншот

Мін'юст Росії вніс до реєстру фізосіб-іноагентів актрису і ведучу Тетяну Лазарєву. У відомстві вважають, що вона займається політичною діяльністю, отримуючи при цьому фінансування з України.

Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, в коментарі до свого відеозвернення в соцмережах вона назвала людей, які перебувають при владі в Росії, агресорами.

За словами Лазарєвої, вона буде оскаржувати в різних судах визнання її іноагентом.

"Розумієте, в чому річ: політична діяльність за гроші - це в принципі мене б влаштовувало, але страшенно прикро, коли ти займаєшся нібито політичною діяльністю, при цьому ні від кого нічого не отримуєш. Йдеться ж про те, що я говорю неправду про свою країну за гроші", - заявила актриса. 

Її запитали, як змінилося життя після того, як її назвали іноагентом. Вона зазначила, що не зобов'язана ставити попереджувальний запис, що вона - іноагент. Але змушена згадати про це у своїх соцмережах.

"Іноагент - це для мене, звичайно, якийсь знак якості. Я розглядаю горде звання іноагента як якийсь аванс, який мені і всім оточуючим з усіх боків буде нагадувати про те, що мої слова ще не закінчилися, це тільки початок", - говорить Лазарєва.

Раніше російська актриса і телеведуча Тетяна Лазарєва в програмі "ЖВЛ" засудила війну в Україні і путінський режим.

Вас також можуть зацікавити новини: