Сергій привітав дружину в мережі / фото інстаграм Сергія Середи

Сьогодні, 13 квітня, співачка MamaRika святкує свій день народження. Їй виповнилося 35 років. На тлі інформації про серйозну кризу у шлюбі, її зворушливо привітав чоловік Сергій Середа.

Він опублікував романтичне відео в Instagram, на якому пара разом обіймається та цілується. А потім зробив допис, зазначивши, що вони мають подолати усі негаразди у сімейному житті.

"Сьогодні день народження у моєї коханої. І нехай зараз не найпростіший період в наших стосунках, але я точно знаю що ми його неодмінно пройдемо!" - зазначив Сергій. 

Відео дня
Скріншот з відео 

А потім додав, що попри все, йому дуже пощастило з дружиною. Тому побажав їй тільки найкращого. 

"Люблю тебе, пишаюсь тобою, твої мрії неодмінно здійсняться, тому що ти дуже сильна! Хоча для мене ти завжди будеш моєю маленькою дівчинкою. Ти найкраща мама для нашого сина і дружина, з якою мені неймовірно пощастило", - додав чоловік.

Сама ж іменинниця відреагувала на допис і написала лаконічно у відповідь "Люблю тебе" та додала смайлик "сердечко". 

Що відомо про стосунки 

Співачка MamaRika та ведучий Сергій Середа разом 9 років, з них у шлюбі 4. Вони виховують спільного сина Давіда. 

Співачка з чоловіком та сином / фото інстаграм Сергія Середи

Нещодавно виконавиця заявила, що у їхньому сімейному житті не все гаразд. Вони переживають серйозну кризу у стосунках і навіть на межі розлучення. Пара їздила на спільний відпочинок в Буковель на кілька днів, але це не допомогло змінити ситуацію на краще. Згодом сам Сергій вперше висловився про їхню кризу. Проте подружжя наголошує, що намагається врятувати свій шлюб і будуть боротися за свою родину. 

Нагадаємо, раніше MamaRika відверто зізналася, чи живе ще разом з чоловіком.

Вас також можуть зацікавити новини: