Фото колаж УНІАН

Відомий американський репер 50 Cent потрапив у черговий скандал. Після того, як він подав документи на отримання опіки над сином, екс-кохана Дафні звинуватила його у сексуальному насиллі. Про це пише видання Pagesix.

Дівчина, яка має 11-річного спільного сина з репером на ім'я Сір наголосила, що дуже розчарована поведінкою колишнього і хоче, аби світ знав правду про нього. 

"Я втомилася захищати нашого сина, на якого ти не заслужив. Давай поговоримо про твої дії, пов'язані зі зґвалтуванням і фізичним насильством наді мною. Ти зруйнував останню надію зберегти нашу сім'ю і себе як батька. Ти розбив наші серця", - написала вона в Instagram. 

Відео дня
Скріншот посту Дафні Джой 

Цікаво, що сам 48-річний репер не коментує ці слова.

А от його представник сказав, що чоловік прагне опіки над сином і звернувся до суду, бо його колишня фігурує в скандалі з репером Шоном "Дідді" Комбсом щодо торгівлі людьми. Тому 50 Cent хвилюється за безпеку нащадка з такою матір'ю. 

"Останні брехливі та безпідставні звинувачення Дафни Джой явно стали відповіддю на моє рішення домагатися одноосібної опіки над сином. Мій син Сір є моїм пріоритетом і тримати його в безпечному середовищі - це моя єдина мета зараз", - наголосив репер. 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що відомого режисера Романа Поланскі знову звинуватили у сексуальному насиллі неповнолітньої. 

Вас також можуть зацікавити новини: