Тіна Кароль виступила в сексуальній сукні / instagram.com/tina_karol

Українська співачка Тіна Кароль виступила у фіналі Євробачення-2023 з піснею Show me your love, яку вона виконувала в 2006 році на конкурсі в Греції. Тоді Кароль посіла сьоме місце в турнірній таблиці. 

Так, 17 років тому знаменитість вийшла на сцену найпрестижнішого вокального шоу в білій міні-сукні з червоним обрамленням під грудьми. Також позитивна і юна співачка запалювала в черевиках з вишивкою, а доповнила вона образ прикрасами у вигляді браслетів.

Тіна Кароль на Євробаченні в 2006 році / скріншот 

Зараз же її імідж кардинально змінився. 13 травня вона вийшла на сцену Євробачення в червоній мереживній сукні від українського дизайнера Івана Фролова і лаконічних босоніжках на підборах. 

Відео дня
Тіна Кароль виступила у фіналі Євробачення / скріншот Instagram

Змінився не тільки стиль одягу знаменитості, але і її поведінка. Якщо в 2006 році вона танцювала і заряджала позитивом всю залу, то цього разу співачка була більш стриманою, але не менш сексуальною і граціозною.

Як пройшов фінал Євробачення-2023

Гранд-фінал відкрила українська група Kalush Orchestra. У перервах між оголошенням учасників конкурсу виступили Джамала, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка, група Go_A.

Свій номер у фіналі показала і група TVORCHI, проте їй не вдалося перемогти. Представники України посіли шосте місце.

А ось перемогу здобула шведська співачка Loreen, яку звинуватили в плагіаті. Одразу після фіналу у мережі розгорівся скандал. Користувачі впевнені, що насправді перемогла українська співачка Міка Ньютон, пісню якої і вкрала Loreen.

Вас також можуть зацікавити новини: