Співачка вразила фанів не тільки своєю красою / фото instagram Кароль

Співачка Тіна Кароль заінтригувала фанів новим дописом в Instagram. Вона поділилася кадрами з нової фотосесії, а в описі під світлинами зірка залишила такий текст:

"Побачитись, вивчати та рахувати нові зморшки твої. В них твій досвід, твій шлях, який поважаю і люблю. Пробач, що не поруч, коли страждає душа, та я буду поруч, коли ми зберемось святкувати життя!".

На нових фото співачка позувала у шкіряному тренчі посеред пустої зали театру. Ймовірно, Кароль приміряла плащ на оголене тіло, адже можна помітити, що під ним ніби й дійсно нічого немає. Проте цього разу співачка вразила фанів не тільки своєю красою.

Відео дня
Тіна Кароль показалася у спокусливому тренчі / фото instagram співачки

Коментатори думають, що Кароль натякає на нову пісню або ж готує якийсь незвичайний проект. На думку користувачів, слова, які співачка залишила в описі, можуть стати рядками її чергового хіта. Юзери пишуть:

  • "Сподіваюсь, що це рядки з нової пісні"
  • "Це точно рядки з нової пісні. Тепер чекаємо дуже сильно"
  • "Чому це так красиво?"
  • "Будемо святкувати життя разом!"
  • "Неймовірні слова, ви вмієте тримати інтригу!".

Нагадаємо, нещодавно таролог заявила, що Кароль може мати впливового покровителя. На думку Яни Пасинкової, співачку поважають у шоу-бізнесі, але чоловіка, який їй нібито допомагає, поважають ще більше.

Вас також можуть зацікавити новини: