Переможниця "Битви екстрасенсів" зазначила, що Кароль нібито має вплив завдяки чоловіку / фото instagram співачки

Переможниця 15 сезону "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова поспілкувалася з фанами та відповіла на їхні запитання. Підписників цікавило, чи має Тіна Кароль вплив на медійну сферу України, проте таролог зазначила, що це питання має дивний вигляд. Тому вона вирішила "спитати" у карт, чи поважають співачку у шоу-бізнесі.

За словами Пасинкової, Кароль дійсно цінують та поважають. Але є один нюанс.

"Її поважають, цінять її думку, її поважають як співачку, як людину. Але ще більше поважають дядю, який за нею стоїть", - заявила таролог.

Переможниця "Битви екстрасенсів" зазначила, що Кароль нібито має вплив завдяки чоловіку. На думку таролога, саме він допомагає співачці та додає їй сил.

"Тобто вона вплив має, так. Але через якогось короля, через якогось чоловіка", - вважає Пасинкова. 

Хто саме цей "впливовий дядя", на які "вказали" карти Таро - екстрасенс не пояснила. Вона не стала детально розповідати про особисте життя Кароль, залишивши це питання відкритим.

Нагадаємо, співачка не розповідає, чи вільне її серце. Вона тримає це у секреті. Після втрати чоловіка Кароль не мала офіційних стосунків з чоловіками, хоча їй декілька разів приписували романи з відомими артистами. Нині ж ходять чутки, що зірка може приховувати стосунки зі своїм танцюристом Дмитром Жуком.

Вас також можуть зацікавити новини: