Матвієнко попросила дозвіл на створення ремейку пісні "Друг" / колаж УНІАН

Українська співачка Тоня Матвієнко зізналася, що нещодавно вона звернулася з проханням до фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Це сталося одразу після смерті її мами – артистки Ніни Матвієнко.

Річ у тім, що днями виконавиця презентувала нову пісню "Друг" – це кавер-версію культового хіта "Океану Ельзи". Матвієнко, яка розповідала про свій стан, після смерті матері побачила слова підтримки від Вакарчука. Як поділилася Тоня, тоді вона звернулася до співака за дозволом на переробку композиції. 

"Все сталося відносно спонтанно. Через кілька днів після того, як пішла мама, я сіла переглядати повідомлення зі словами підтримки в месенджерах. Один із них був від Святослава. Звісно, я подякувала і водночас запитала, а чи не міг Святослав подарувати мені пісню? Відповідь була схвальна і запитав лише: "Яку саме?" Яку я обрала - ви вже знаєте. Дуже вдячна за можливість представити свою інтерпретацію легендарного хіта", – повідомила артистка в інтерв'ю OBOZ.UA

Зірка зауважила, що Святослав ніяк не втручався у процес створення кавера. Він не давав порад Тоні і разом з шанувальниками почув вже готову пісню.

"Під час роботи над треком зі Святославом ми не радилися. Він почув мою версію вже в день прем'єри і надіслав мені повідомлення з текстом "молодець" і блакитне та жовте сердечко. До речі, над саундом працювала команда з Іваном Клименком. Він автор пісні "Стефанія", з якою Kalush Orchestra перемогли на Євробаченні-2022, а також написав "Teresa & Maria", з якою цьогоріч Alyona Alyona і Jerry Heil тріумфально виступили в Мальме", – додала Матвієнко.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко вперше розповіла про екс-чоловіка, від якого завагітніла у 17 років.

Вас також можуть зацікавити новини: