Тоня Матвієнко розповіла, як переживає смерть матері / фото інстаграм Тоні Матвієнко

Українська співачка Тоня Матвієнко зізналася, що сумує за покійною мамою Ніною Митрофанівною та відчуває з нею зв'язок на сцені. 

Артистка зазначила, що минуло більше півроку від смерті матері, але вона досі не вірить у цю втрату. 

"Я нещодавно зрозуміла, що, коли я співаю, то відчуваю зв'язок із мамою. Тобто через пісню я з нею зустрічаюся на сцені. Я ніколи не думала, що так можна. Особливо найважче співати "Квітка-душа". У мене цього відчуття немає, що вона пішла. Таке враження, що вона поїхала на гастролі і її просто немає вдома", - розповіла Тоня в програмі "Ранок Вдома". 

Артистка додала, що Ніна Матвієнко приходить їй зараз у снах і вона відчуває її присутність. 

"Вона приходить до нас через сни. Я десь чекала місяця 2, щоб вона мені наснилася, але вона не снилася. Зараз мені сняться більше спогади дитинства. Вона не говорить там мені, а ніби я згадую про неї. Я її ще не відпускаю, я навіть речі її не прибрала з кімнати. Я тепер зрозуміла сенс слова вічність. Вона ніби скрізь, наче оберігає", - сказала Тоня. 

Тоня з покійною мамою / фото інстаграм Тоні Матвієнко

До слова, народна артистка України Ніна Матвієнко померла у жовтні 2023 року. Рідні не називали причину її смерті, проте колеги співачки розповіли, що вона боролася з хворобою. 

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко віддала на аукціон каблучку мами.

Вас також можуть зацікавити новини: