"Тримайся, Одесо-мамо": зірки не стримують злість через новий ракетний удар (фото)

Як зазначив Андрій Бєдняков, тільки поганці можуть бити "Одесу-маму".

Нічний ракетний удар по Одесі сильно засмутив українців. Не стримують болю та злості й відомі зірки. Вони бажають сил одеситам та проклинають росіян. Хто висловився про нову атаку - читайте нижче.

Андрій Бєдняков

Ведучий сильно розізлився. Він не міг стримати емоцій через ракетний удар по Одесі. Бєдняков зазначив, що на такі вчинки здатні лише гнилі негідники. А українці за це помстяться.

"Тримайся, Одесо-мамо. Пам'ятайте: тільки гнилі мр*зоти б'ють мам. А справжні сини за маму стоять до кінця. І обов'язково мстять", - написав Бєдняков.

Ектор Хіменес-Браво 

Кулінар показав наслідки ворожої атаки. Ведучий шоу "МастерШеф" завжди реагує на удари по мирних містах України з болем. Хіменес-Браво не приховує, що він шокований тим, наскільки злі та жорстокі росіяни.

"Іноді здається, що більше зла вони вже не можуть зробити. Одесо, мої співчуття", - написав кулінар.

Софія Ротару

Співачка дотримується стриманої позиції. Вона часто показує наслідки ракетних ударів та інших злочинів окупантів, проте не ділиться своїми думками. Нині ж вона опублікувала фото зруйнованого собору та залишили "емодзі" з розбитим серцем.

Ольга Сумська 

Актриса розмістила допис, у якому зазначила, що РФ руйнує та знищує спадщину України. Ольга Сумська обурена тим, що окупанти обстрілюють мирні міста та трощать усе, що їм заманеться.

"Матінко Божа. Чергова ніч терору. Внаслідок ракетної атаки було зруйновано Свято-Преображенський кафедральний собор в Одесі! Чи буде реакція від ЮНЕСКО? Руйнується спадщина! З-під завалів вдалося дістати Касперівську ікону Божої Матері, яка є покровителькою Одеси. Співчуваємо вам, дорогі наші одесити! Страшний біль", - написала Сумська.

Леся Нікітюк

Ведуча та блогерка співчуває одеситам. Вона зазначає, що уся Україна з Одесою, усі переживають цей біль. Леся Нікітюк не приховує, що вважає росіян "клятими терористами".

"Одеса. Ми всі з тобою. Мої співчуття сім'ям постраждалих сьогодні вночі від цих клятих терористів", - написала Нікітюк.

Ракетний удар по Одесі - що відомо

У ніч на 23 липня росіяни влаштували новий ракетний удар. Окупанти знову били по Одесі, вони випустили 19 ракет, 9 з яких збили Сили ППО. Вже відомо, що одна людина загинула, ще 22 отримали поранення, серед них є й діти.

Своїми ракетами окупанти зруйнували Спасо-Преображенський собор. Президент України Володимир Зеленський вже зазначив, що росіяни будуть відповідати за свої дії. Також вже повідомлялося, що відомий телеведучий опинився в епіцентрі ракетної атаки по Одесі та показав зруйнований собор.

Вас також можуть зацікавити новини: