Співачка дуже радіє тому, що наважилася на переїзд / фото instagram співачки

Українська співачка Анна Трінчер розповіла фанам про новий етап свого життя. Блогерка переїхала у величезний будинок. Вона вже похизувалася світлинами з нової оселі на своїй сторінці в Instagram.

"Новий етап життя. Так, ми переїжджаємо у дім за містом", - написала зірка.

На нових фото помітно, що Трінчер та її чоловік Олександр Волошин обрали велике житло з панорамними вікнами. Співачка дуже радіє тому, що наважилася на переїзд.

Відео дня
Будинок, у якому буде жити Трінчер / фото instagram співачки

Вона неодноразово розповідала про те, що її обранець дуже хоче жити у приватному будинку. Окрім цього, Волошин та Трінчер часто сперечалися через ще одне його бажання. Блогер хоче завести великого пса, а його дружина панічно боїться собак.

У Stories Трінчер зізналася, що вона переживала разом зі своїм чоловіком непростий період. Втім, співачка не сумує та вважає, що вони усе подолають.

Трінчер розповіла про важкий період / скриншот

Блогерка розповіла, що проблеми виникли через хворобу Волошина. За словами співачки, у її обранця аутоімунний тиреоїдит. 

Трінчер про хворобу Волошина / скриншот

Анна Трінчер та Олександр Волошин - що про них відомо

Вже декілька років співачка перебуває у стосунках з блогером. Волошин раніше був відомий тим, що влаштовував пранки та "хайпував" на скандалах. Трінчер прославилася ще давно, за часів зйомок у серіалі "Школа" та участі у шоу "Голос".

У вересні 2022 року блогери зіграли скромне весілля. Втім, не обійшлося без скандалів. Після церемонії раптово з'явився чоловік, який намагався зіпсувати усім настрій та навіть провокував гостей на бійку. Згодом виявилося, що його запросив Волошин. Блогер хотів влаштували "пранк".

Вас також можуть зацікавити новини: