Анна Трінчер вийшла заміж / instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка, актриса і блогер Анна Трінчер 24 вересня офіційно вийшла заміж за свого нареченого, бізнесмена і блогера Олександра Волошина.

Які образи обрали Анна Трінчер та Олександр Волошин

Так, Анна з'явилася перед нареченим в розкішній білій сукні з корсетом, який відкрив її пишне декольте. Також дівчина зробила хвилясті локони і нанесла гарний святковий макіяж. А доповнила вона образ стильними прикрасами у вигляді сережок і підвіски. 

Анна Трінчер вийшла заміж / скріншот Instagram

"Це був найчарівніший день у моєму житті", - сказала Трінчер.

Анна Трінчер вийшла заміж / скріншот Instagram

А ось Олександр прийшов на розпис в чорному костюмі і білій сорочці. Видно, що подружжя дуже щасливі разом.

Анна Трінчер вийшла заміж / скріншот Instagram

Як пройшло святкування весілля Трінчер і Волошина

Спочатку закохані планували влаштувати пишне святкування, але через проблеми з організаторами їхнього весілля, їм довелося більш скромно відсвяткувати цю подію. 

Відомо, що пара відзначала дату свого розпису в колі найближчих людей. При цьому Аня розповіла, що, організовуючи невеликий банкет для батьків, вона зрозуміла, що їхні рідні люди ніколи наживо не бачилися.

За її словами, мама Саші спілкувалася з її мамою телефоном, але в реальному житті вони не зустрічалися. Це було, так би мовити, їхнє перше наочне знайомство.

Нагадаємо, напередодні весілля Анна Трінчер і Олександр Волошин випустили спільну пісню про їхнє кохання - "Лише ти і я". 

Вас також можуть зацікавити новини: