Мегапопулярна українська співачка Надя Дорофєєва, вона ж Dorofeeva, зіграла свій перший сольний концерт. Він відбувся у столиці. Раніше артистка виступала у складі гурту "Время и Стекло".

Ця подія відбулася у КВЦ "Парковий". На концерт знаменитості прийшли безліч її фанів, колег та рідних. Серед зірок на заході були помічені Монатік, Потап, Олексій Дурнєв, Оля Полякова, Маша Єфросиніна та інші.

Кадрами з першого сольника Дорофєєва поділилася на своїй сторінці в Instagram в "історіях". Так, серед сюрпризів на концерті - виступ з Монатіком та екс-учасником гурту "Время и Стекло" "Позитивом".

За весь захід артистка змінила кілька спокусливих образів: вона виходила у латексній сукні, міні-шортах та напіврозорому штанному костюмі з топом.

Читайте такожНадя Дорофєєва позувала у спокусливій позі в напівпрозорому вбранні (фото)

Чим відома Надя Дорофєєва

Дорофєєва здобула популярність як учасниця гурту «Время и Стекло». У складі гурту найбільш відомими піснями стали: «Имя 505», «Тролль», «На стиле», «Навернопотомучто».

Єдиний україномовний сингл гурту — «Дим» — входить до трійки найпопулярніших україномовних музичних відео на YouTube.

У складі гурту «Время и Стекло», багато разів ставала лауреаткою та номінанткою українських національних музичних премій «Золота жар-птиця», YUNA, M1 Music Awards.

19 листопада 2020 року екс-учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва вирушила в сольне плавання під псевдонімом DOROFEEVA.  Артистка представила свій дебютний кліп на трек Gorit. Пізніше вона випустила трек "А tebe...".

Дорофєєва А tebe...