Співачка не стала приховувати, що втомилася від постійних проблем  / фото instagram Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про невдалий день. Учора вона на собі відчула, що таке "тотальне невезіння". Усе почалося з неприємного інциденту в магазині, а потім співачка потрапила у курйозну ситуацію просто посеред вулиці.

"У мене істерика. Максимально "мій день". Сиджу на асфальті і плачу від сміху, і збираю продукти... Я розсипала усі продукти. Порвався пакет", - розповіла Огнєвіч у Stories.

 Злата Огнєвіч потрапила у курйозну ситуацію просто посеред вулиці / скриншот

На цьому її день невдач не закінчився. Огнєвіч розповіла, що до будинку, де вона живе, повернулася жінка з психологічними проблемами. Ця сусідка "тероризує" усіх мешканців будинку. Окрім цього, вона агресивно реагує на Огнєвіч.

Відео дня
Огнєвіч про "проблемну" сусідку / скриншот

Співачка визнавала, що їй дуже страшно. Вона не хоче шкодити жінці, проте боїться, що колись може опинитися із нею в одному ліфті. Втім, згодом Огнєвіч дізналася, що ця жінка усе ж не бути жити із нею в одному будинку. 

На цьому "поганий" день співачки закінчився. Ввечері вона щиро раділа тому, що усі її проблеми та курйози залишаться позаду. 

Нагадаємо, нещодавно Огнєвіч написала заяву в поліцію на переслідувача. Він постійно чекав на співачку біля її будинку та не хотів дати їй спокою. Окрім цього, Огнєвіч посварилася з сусідами. Вони викликали на неї поліцію, хоча самі порушували усі правила.

Вас також можуть зацікавити новини: