Акробати впали з 5-метрової висоти / скріншот з відео

У Запорізькому цирку напередодні під час вистави сталася трагедія. Пара повітряних акробатів зірвалися з висоти і впали на підлогу, як і Катерина Кухар, яка декілька днів тому травмувалася на концерті.

Як пише місцевий Telegram-канал "Новини Запоріжжя", артисти цирку впали з 5-метрової висоти. Внаслідок падіння вони дістали травми різного ступеня важкості.

На відео, що поширили у мережі, видно повітряних акробатів, які виконують номер під куполом цирку. Вони показували глядачам ефектний акробатичний трюк: хлопець тримався за спеціальний канат, а дівчина трималася за його ноги.

Раптово канат вислизнув з рук артиста і він разом з дівчиною впали на підлогу. Усіх налякав інцидент у цирку, тому що акробати дістали травми.

За попередніми даними відомо, що хлопець травмував ногу, у нього складний перелом, а його партнерка отримала струс мозку.

Станом на 14:00, як пише Суспільне, стан акробатів ближче до середнього ступеня важкості. З'ясувалося, що травмована пара – це діти 12 та 15 років. Директор Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні Юрій Борзенко прокоментував самопочуття артистів цирку:

У свідомості. Знаходяться в реанімації, але ми помістили їх туди про всяк випадок. У дівчинки струс мозку, вона скаржиться на головний біль, а у хлопчика перелам двох стоп. Пошкоджень внутрішніх органів немає.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом порушення вимог законодавства про охорону праці. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше Олена Шоптенко розповіла про нещасний випадок. Хореограф отримала травму ноги і була вимушена лягти на хірургічний стіл.

Також ми писали, що співак Володимир Дантес отримав травму. Співак дістав поранення обличчя.

Вас також можуть зацікавити новини: