Дженсен потребує лікування / instagram.com/ejensen123

У відомого американського актора Еріка Дженсена виявили четверту стадію раку товстої кишки. Повідомляється, що хвороба дала метастази в печінку.

Зараз зірці "Ходячих мерців" і "Карткового будиночка" потрібно пройти курс хіміотерапії і зробити кілька операцій. Однак у актора немає необхідної суми на лікування.

У зв'язку з цим його дружина відкрила збір на його лікування на платформі GoFundMe. На даний момент потрібно 300 тисяч доларів.

Відео дня

Незважаючи на важку хворобу, Ерік продовжує активно працювати. Зараз він всіляко намагається заробити більше грошей за допомогою написання сценаріїв, щоб він міг оплатити собі лікування.

"Рак дав метастази в печінку, але Ерік молодий і витривалий (чого тільки варті зйомки фільму під час хіміотерапії і повний робочий день з обов'язками сценариста і режисера). Лікарі мають на меті зменшити кількість пухлин, а за дві операції вже повністю від них позбутися. Він неймовірно мужній і стійкий. Ерік - боєць. Ми віримо, що він впорається і продовжить творити, допомагаючи суспільству ще багато років", – написала дружина знаменитості на GoFundMe.

Раніше УНІАН повідомив про смерть зірки "Друзів" Меттью Перрі

Вас також можуть зацікавити новини: