Юлік допоміг чоловіку вибратися з моря / Скріншот Instagram

Популярний український співак Юлік, справжнє ім'я якого Назарій Гук, врятував українця в Іспанії. Чоловік ледь не потонув в морі.

Артист повідомив про інцидент у своєму Instagram. За його словами, він перебуває в Іспанії в рамках свого благодійного туру. У перерві між виступами співак прогулювався набережною і побачив, що на допомогу кличе чоловік. Як пояснив Юлік, це був Дмитро – літній харків'янин, який є священнослужителем. 

З'ясувалося, що українець травмував шкіру. Річ у тім, що Дмитро страждає на варикоз і він вже не міг самостійно виплисти з моря. Виконавець прибіг на допомогу і викликав поліцейських. На місце також прибула швидка.

Відео дня
Скріншот Instagram

"Сьогодні врятував людину, яка ледь не втопилась. Добре, що в закордонних благодійних турах вивчив трохи іспанської мови", – повідомив артист.

Лікарі надали першу медичну допомогу харків'янину і зараз з ним все добре. Однак, за словами Юліка, поранення було глибоким і Дмитро втратив багато крові.

Скріншот Instagram

Що відомо про Юліка

Виконавець здобув свою популярність завдяки співпраці з відомим співаком Дзідзьо. У складі гурту Юлік виступав декілька років, проте у 2017 вирішив розпочати сольну кар'єру. Серед найвідоміших його пісень "Квіти", "Просто обійняти", "Пригорну".

Артист регулярно збирає гроші та проводить благодійні концерти, аби допомогти воїнами ЗСУ. Лише за 2023 рік зірка зібрав 65 тисяч євро.

Нагадаємо, раніше машину Юліка розбили в Варшаві. Чоловік зізнався, що з ним таке трапилося вперше.

Вас також можуть зацікавити новини: