Анастасія Заворотнюк з дочкою Анною / instagram.com/a_zavorotnyuk

Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк - Анна - вже зовсім не та, якою була раніше. Помітно, що дівчина робила пластику, хоч і всіляко це заперечує.

Анна почала свою кар'єру з серіалу "Закрита школа". Там вона зіграла епізодичну роль, а пізніше стала ведучою шоу "Дістати зірку". У 2012 році дівчина була блондинкою. А її риси обличчя були зовсім не такими, якими ми бачимо зараз. 

Як змінилася Анна Заворотнюк / колаж з фото

Зараз 27-річна зірка перефарбувалася в шатенку. Ймовірно, вона зробила ринопластику, бо її носик став більш вузьким. Вона позбулася і від мішків під очима, а губи зробила більш пухкими. Також у неї змінений овал обличчя і вилиці. Ймовірно, вона коригувала свою зовнішність за допомогою філерів.

Відео дня
Анна Заворотнюк зараз має такий вигляд / instagram.com/anna_zavorotnyuk

У соцмережах у неї неодноразово запитували, чи робила вона щось зі своєю зовнішністю. Хоч зміни і на обличчя, але Анна всіляко заперечує втручання фахівців. Вона каже, що має природну красу.

Дівчина запевняє, що не робила пластичні операції / instagram.com/anna_zavorotnyuk

Хто така Анна Заворотнюк

Анна Заворотнюк народилася 14 січня 1996 року в шлюбі Анастасії Заворотнюк і бізнесмена Дмитра Стрюкова. У неї є брат Майкл.

Відомо, що Анна закінчила університет в Нью-Йорку і працює там продюсером.

Пізніше зіркова мама подарувала їй сестричку Мілу, яка народилася в шлюбі Анастасії і фігуриста Петра Чернишова.

Вас також можуть зацікавити новини: