Також актриса розповіла, що відверто говорить зі своїм 12-річним сином Орестом про війну / фото instagram Вітовської

Відома актриса Ірма Вітовська поділилася думками про повномасштабну війну РФ проти України. Зірка вважає, що наша країна переможе, проте це може статися не скоро.

"Я не хочу грати в те, у що грають багато різних експертів. Не можу сказати. Я не думаю, що це буде швидко. Однак переконана, що рубікон пройдено. Якою ціною все дасться - великою буде ця ціна. Але перемога настане. У нас немає жодних шансів програти. Мир з нами. І Бог з нами", - заявила Вітовська в інтерв'ю "Обозревателю".

Також актриса розповіла, що відверто говорить зі своїм 12-річним сином Орестом про війну. Після 24 лютого 2022 року дитина артистки перебувала у Києві, але потім вона на якийсь час відвозила її до Івано-Франківська. Зараз Вітовська знову забрала сина до столиці, разом вони відвідали прем'єру фільму "20 днів у Маріуполі".

Відео дня

"Він вже сам все розуміє. Йому 12 - це ж не п'ять років, дорослий хлопець. Нещодавно ходив з нами на документальну стрічку "20 днів у Маріуполі". А чому ні? Підлітки повинні знати і розуміти, що відбувається. Багато з них вже втратили життя під час цієї війни", - зазначила артистка.

За словами Вітовської, дітям потрібно говорити правду. Адже якщо батьки їм брешуть про війну, то це відриває їх від реальності, вважає актриса. Зірка зазначила, що дітям важливо розуміти усю свою відповідальність перед військовими, які зараз втрачають життя заради перемоги.

Нагадаємо, раніше Вітовська відповіла, чому Україна ще не отримала"Оскар".

Вас також можуть зацікавити новини: