Блогерка Тетяна Пренткович / instagram.com/tanyaprentkovych

Українська блогерка-мільйонник Тетяна Пренткович потрапила в ДТП. Про це жінка розповіла на своїй сторінці в інстаграмі. Причиною аварії стала ожеледиця.

"На дорозі просто лід. Щоб не заїхати в авто попереду, яке різко загальмувало, я скерувала своє на узбіччя, де мене зупинив знак! Буквально зупинив", - написала блогерка.

Скріншот сторіз блогерки /instagram.com/tanyaprentkovych
Скріншот сторіз блогерки /instagram.com/tanyaprentkovych

Далі Тетяна написала, що їхала досить повільно. Проте через слизьку дорогу, автівку неможливо було зупинити вчасно. Їй дивом вдалося залишитися неушкодженою. 

Відео дня

"Я дуже сильно налякалась, але рада, що вдалося скерувати авто на узбіччя і уникнути зіткнення з іншими машинами", - написала вона. 

Згодом Пренткович викликала поліцію та поскаржилася на їхній вердикт.

"Неприємно, коли поліція в протоколі написала, що я не вибрала безпечної швидкості та дистанції. Хоч моя швидкість була не більше 35 км/год, а до авто було метрів 30. А от неналежне дорожнє покриття їх не бентежить", - зазначила Тетяна. 

Скріншот сторіз блогерки / instagram.com/tanyaprentkovych

Блогерка заспокоїла підписників, написавши, що все вже добре. Ремонт машини відшкодує страхова компанія, а вона пішла знімати стрес у спортивну залу. Також жінка додала, що варто бути обережними на дорозі. 

Нагадаємо, раніше блогерка Даша Квіткова потрапила у ДТП. Тоді вона на орендованому автомобілі Lexus проїхала на червоне світло світлофора, в результаті чого постраждали чотири машини. 

Вас також можуть зацікавити новини: