Івар Калниньш заспівав українською / скріншот

Радянський і латиський актор театру і кіно Івар Калниньш, який добре знайомий українській публіці, в черговий раз довів те, що він дійсно підтримує нашу країну. В інтерв'ю з журналістом Дмитром Гордоном Калниньш українською мовою виконав легендарну пісню "Ніч яка місячна". 

Дмитро зазначив, що Івар відмінно співає - той неодноразово демонстрував свій голос під час гастролей по Україні. Після короткої "музичної паузи" Івар Калниньш зазначив, що спів - це його хобі. 

"Я не вважаю себе якимось співаком, я просто балуюся іноді, особливо останнім часом. Я збираю якісь старенькі мелодії, фіксую їх... Я можу постаратися і заспівати", - сказав актор. 

Реакція соцмереж

  • "Боже, як приємно чути українську мелодію з латиським акцентом. Івар просто супер!"
  • "Любов, любов нескінченна любов Івару Едмундовичу, красивий чоловік, талановитий актор, прекрасна людина, здоров'я і всіх благ йому і його рідним! Нехай Бог береже всіх добрих людей на Землі!"
  • "Спасибі, Івар Едмундович, за ваші ролі, за те, що ви доставили стільки задоволення нам, глядачам, і просто за те, що ви є на світі! Побільше б таких людей, світ би став чистішим і добрішим"
  • "У вас неймовірна українська!"

Нагадаємо, радянський актор, який відрікся від РФ, дорікнув скривдженим росіянам.

Вас також можуть зацікавити новини: