Фото інстаграм Маші Полякової 

Старша донька української співачки Олі Полякової - Маша - підтвердила, що її серце зараз зайняте. Якщо раніше підписчники дівчини лише робили свої припущення про нові ймовірні стосунки, то тепер вона відверто про це сказала сама. 

"У мене є молодий хлопець", - розповіла Маша в інтерв'ю для проекту "33 запитання від Люкс ФМ". 

Дівчина зазначила, що вони з коханим живуть окремо. 

"Він іноді може залишитися на ніч, але я разом "ні-ні-ні". Це моя квартира, це мій простір. Якщо ти хочеш, щоб ми разом жили - ти знімаєш свою квартиру", - наголосила Маша.

Вона вирішила не розповідати подробиці їхньої історії кохання, адже вважає це особистою темою. Проте додала, що найбільше цінує у стосунках. 

"Це якась легкість має бути між двома людьми, зона комфорту, в яку ти можеш поринути і тобі там буде класно. Я не розумію стосунків, коли хлопець каже: "Ти не можеш піти без мене в клуб", "Ти не можеш тусити окремо від мене", "У тебе не може бути друзів-хлопців". У мене був колись хлопець, який говорив: "А ти не можеш грати музику з дівчатами? Мене бісить, що ти проводиш час з хлопцями-гітаристами", - згадала Маша. 

Нагадаємо, раніше Маша Полякова розповідала про розставання зі своїм бойфрендом Артуром, з яким вони зустрічалися рік. Дівчина розповіла, що екс-коханий дуже негарно повівся по відношенню до неї, тому вона вирішила розірвати з ним романтичні стосунки. 

Вас також можуть зацікавити новини: