За словами блогера, співак тяжко переносив хворобу / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

Український співак Олег Винник, який вже майже рік "мовчить" у соціальних мережах та нічого не розповідає про свій стан, може більше не повернутися в Україну. Нині він знаходиться за кордоном. За чутками, артист лікується.

Блогер Богдан Беспалов заявив, що Винник знаходиться у Берліні. Окрім цього, він назвав його ймовірний діагноз.

"Багато разів ми вже розбирали драму його життя. Хто не в курсі, хворіє він на онкологію... Ані Слава Дьомін, ані Маша Єфросиніна, ані Оля Полякова. Ніхто не хотів озвучувати його діагноз, тому що в нас все толерується у суспільстві шоу-бізнесу, у нас всі посміхаються один одному, грають за правилами", - заявив Беспалов у новому випуску свого проекту на YouTube.

Відео дня

За словами блогера, співак тяжко переносив хворобу. Проте він нібито вже встиг запатентувати своє їм'я в Німеччині. Такою інформацією з Беспаловим поділилися його джерела, які він називає "кошенятами". Це може свідчити про те, що співак не планує продовжувати кар'єру в Україні. 

"Олег Винник онкологічне захворювання досить тяжко переносив, переніс, лікується, знаходиться в Берліні і, наскільки мені відомо від нашого кошеняти, яке працює в клініці, де проходить лікування Олег Винник, він не повернеться в Україну. Такий висновок з'явився у нашого кошеняти після спілкування із близькою людиною з оточення Винника. Тож, скоріш за все, Винник не повернеться. І якщо ви теж пошукаєте інформацію в європейських джерелах патентів товарного знаку... Олег Винник встиг запатентувати своє ім'я саме в Німеччині. Тож, скоріш за все, Олег не повернеться", - зауважив Беспалов.

Блогер вважає, що Виннику варто було б звернутися до фанів та розповісти про свій стан. Ну думку Беспалова, співак має прояснити ситуацію.

"Мені здається, було б логічно, якби Олег вийшов із своєї зони комфорту і врешті-решт порушив мовчання. Це було б взагалі ідеально, щоб нарешті дати відповідь на усі запитання", - резюмував блогер.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Винник отримав подяку за допомогу ЗСУ. Співак, як виявилося, підтримує захисників України.

Вас також можуть зацікавити новини: