Віра Брежнєва втратила посвідку на проживання в Росії / фото instagram.com/vbdiary

Українську співачку Віру Брежнєву позбавили посвідки на проживання в Російській Федерації.

За даними видання Комсомольська правда, документ артистки, що підтверджує право тимчасово або постійно проживати в РФ, був анульований, через що ІП Кіперман В.В. (в документах Брежнєва залишила прізвище колишнього чоловіка, - ред.) на території країни був ліквідований.

За час концертної діяльності в Росії співачка і її чоловік Костянтин Меладзе не отримували паспортів РФ.

Відео дня

"Не виключено, що артистку позбавили посвідки на проживання, або вона сама від неї відмовилася. Безумовно, за цим послідувало закриття ІП, тому що ВНЖ дає іноземцям право на ведення підприємницької діяльності на території Росії. У будь-якому випадку, тепер приїхати в РФ і жити тут, не кажучи вже про те, щоб будувати кар'єру, Віра Брежнєва не зможе", - розповів адвокат Андрій Альошкін.

Віра Брежнєва - її позиція

Після 24 лютого 2022 року Брежнєва виїхала з РФ, де довгий час жила. Вона допомагала українським біженцям у Польщі, також вона випустила кілька пісень українською мовою. Відома співачка Лайма Вайкуле розповіла, що Брежнєва знаходиться в Ризі.

Нещодавно російські пропагандистські ЗМІ заявили, що Віра Брежнєва нібито виступає перед олігархами і може приїжджати на територію країни-агресора з корпоративами. 

Вас також можуть зацікавити новини: