За словами Беспалова, до повномасштабної війни РФ проти України у Ями були політичні амбіції / фото instagram.com

Блогер Богдан Беспалов заявив, що скандальний танцюрист Влад Яма, який втік з України та мешкає у США, може "тонути" у боргах. Хореограф нібито має великі проблеми з грошима через будинок під Києвом.

"Мені стало відомо дещо цікавеньке і я вам хочу це зачитати. Мене це навіть здивувало, тому що Влад Яма, який в повній ямі, знаходиться в Америці та розповідає: як українцям жити, як нам тут розвиватися і взагалі як він сумує за Україною... Отже, Владислав Яма, в першу чергу, думає про те, як же вирішити свої питання з боргами за будинок неподалік від Іванковичів, за який давно не виплачує кошти. І в принципі не планував, якби не сталася війна, а через війну доводиться розбиратися, щоб взагалі не втратити це житло", - заявив Беспалов на своєму YouTube-каналі.

За словами блогера, до повномасштабної війни РФ проти України у Ями були політичні амбіції. Він нібито хотів стати депутатом, а тому шукав шляхи для втілення свого плану. Беспалов стверджує, що Яма навіть хотів стати депутатом від партії "ОПЗЖ", одним із засновників якої був "кум Путіна" Віктор Медведчук.

Відео дня

"До того ж, як виявилось, до 24 лютого 2022 року Влад Яма усіма можливими методами через знайомих намагався домовитись про зустріч з кимось із представників з ОП для того, щоб пролізти в політику. І коли його морозили і відшивали по максимуму, він навіть намагався завести контакти з "Опозиційною платформою за життя". От вам і відповідь. Владу Ямі було не принципово, яку партію представляти, йому було важливо зайти в якості депутата, за будь-яку ціну", - розповів Беспалов.

Сам Яма інформацію від блогера не коментував. Хореограф не підтвердив та не спростував слова Беспалова.

Нагадаємо, раніше Козловський висловився про Влада Яму, який веселиться у США. Співак визнав, що не може засуджувати хореографа, втім сам би він так не вчинив

Вас також можуть зацікавити новини: