Полякова емоційно читала вірш та артистично зверталася до диктатора / instagram.com/polyakovamusic/

Співачка Оля Полякова "вмазала" президенту РФ Путіну римою та сатирою. Зірка зачитала вірш про неміч кривавого диктатора.

Відео з віршем Полякова виклала в Instagram. Вона зазначила, що автор емоційного твору - телеведучий та поет Петро Мага, який нині захищає Україну на фронті.

У вірші йдеться про нещодавній "шабаш", який Путін влаштував у Москві на стадіоні "Лужники". Як зазначає автор, під час цього дійства у диктатора було "щось не так з обличчям".

Полякова емоційно читала вірш та артистично зверталася до диктатора, якого автор називає "хробаком". Також у вірші висміюється російський поп Кирило. Автор влучно показав нікчемність Путіна та його наративів.

"Це посланіє, по суті, хробака, що йде на дно. І тебе, товариш Путін, світ послав, і вже давно", - закінчила вірш Полякова.

У коментарях фанати пишуть, що вже давно не чули настільки влучного вірша про диктатора. Адже у ньому демонструється уся російська пропаганда, яка тільки бреше та намагається видавати бажане за дійсне.

Що пишуть українці у коментарях:

  • "Так файно звучіть, скоріше б збулось!"
  • "Слава нашій Батьківщині! Всій нашій Україні! Перемоги та Миру пошвидше"
  • "Це дуже круто!"
  • "Вірш просто супер. Дякуємо"
  • "Дякую! Оля, щира подяка за вірш, за все, що говорите відверто. Зараз такі публічні люди, як ви, мають все більше говорити про все, що турбує українців"

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто з відомих чоловіків не повернувся в Україну після 24 лютого.

Вас також можуть зацікавити новини: