Анатоліч спародіював Лорак / скріншоти

Відомий телеведучий Анатолій Анатоліч не зміг проігнорувати нове інтерв'ю опальної співачки Ані Лорак. Вона розповіла російській журналістці про свої "страждання" і безглуздо виправдалася за втечу з України.

Шоумен спародіював співачку і показав, який вигляд мають всі її заяви, якщо "стиснути" їх до 90 секунд. Анатоліч явно обурений тим, що наговорила Лорак.

"Інтерв'ю Ані Лорак для російського смітника за 90 секунд. Нагадаю, вона українка, вона народна артистка. Або вже ні?",- написав він в описі до своєї пародії.

Анатоліч висміяв спроби Лорак довести, що вона "не тупа". Шоумен повторив фрази співачки і, як відзначили користувачі, заощадив багатьом людям час, після пародії інтерв'ю з артисткою можна і не дивитися.

Пародія Анатоліча на Лорак - відео

Реакція мережі на пародію

У коментарях користувачі пишуть, що у Анатоліча вийшло показати всю суть зрадниці. Фанати зізнаються, що пародія їх дуже розвеселила. Вони також пишуть:

  • "Мені неприємно, коли її пов'язують з Україною ... Вона не українка, вона не наша народна артистка ... Так, вона тут народилася, але у неї абсолютно російська душа і світосприйняття"
  • "Головне, що вона все одно в ресурсі і чекає на вибачення від людей. Клініка просто!"
  • "Думаю, що таких пора позбавляти звання "Народного артиста". Якщо Кіркоров брат, то ти не сестра"
  • "Завжди було соромно за її інтерв'ю, тому що двох слів не могла зв'язати"
  • "Дуже розчарована Лорак, виросла на її піснях, підтримувала на Євробаченні. Гроші блокують мозок".

Скандальне інтерв'ю Лорак - що відомо

Кілька днів тому співачка дала інтерв'ю російській журналістці Олені Жигаловій. У ньому вона, прикриваючись Богом, знову безглуздо виправдалася за втечу з України. Лорак скаржилася, що її нібито "вижили" з нашої країни і вона стала "заручницею" ситуації.

Крім цього, співачка зізналася, що їй важко жити, усвідомлюючи, що в Україні їй більше не раді. Лорак навіть почала плакати, намагаючись переконати глядачів у своїй щирості. 

Вас також можуть зацікавити новини: