Акторка поділилася, чи допомогла їй європейська медицина / скріншот з інтервʼю

Відома українська акторка, яка зіграла одну з головних ролей у серіалі "Слуга народу", Катерина Кістень поділилася, що має серйозні проблеми зі здоров'ям.

Зірка не розповіла, яка саме у неї хвороба та, які симптоми, проте зауважила, що європейське лікування їй не допомогло. Акторка проживає у Швеції і через особисті причини не долікувалася. Відтак її організм досі у слабкому стані.

"Я не змогла відновити своє здоров'я за допомогою європейської медицини, бо ще цим настільки не займалася. Я знаю, що це не можна відкладати, але у мене купа інших питань. Це про пріоритети, які я не вмію розставляти", - заявила Кістень в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Як відомо, у 44-річної акторки не має дітей, але вона відверто розповіла, що мріє про це, і планує народити дитину. Однак стан її здоров'я та вік, за словами зірки, перешкоджають їй у бажанні завагітніти:

Чайлдфрі – не моя психологія. Я вже давно розумію, що це не так. У мене є страх, що вік, і тут є багато ризиків. І свої питання треба вирішити. Я давно вже готова до дітей. Так, проблеми зі здоров'ям напряму пов'язані з народженням дітей.

Нагадаємо, Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем.

Вас також можуть зацікавити новини: