Катерина Кістень розповіла про стосунки зі шведом / Скриншот YouTube

Зірка серіалу "Слуга народу" Катерина Кістень розповіла, що зустріла своє кохання у Швеції. Це сталося два роки тому, коли знаменитість тікала від війни за кордон.

Через кілька років стосунків, як зізнається Кістень, вони з обранцем вирішили з'їхатися.

"Це другий рік моїх стосунків. Я зараз на шляху до того, щоб жити разом. До цього часу мені потрібна була свобода і власний простір. Зараз мені вже хочеться разом. Усе сталося у Швеції. Хто б міг уявити, що ця людина буде шведом і ми спілкуватимемося англійською, до того ж з усіма цими труднощами, ментальностями та мовами... Ми закохалися англійською мовою, але це свідчить про те, що це розуміння на іншому рівні, тому що якби це було на рівні мови, то це було б дуже важко. Це відчуття одне одного", - розповіла Катерина в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Вона каже, що тільки зараз почала усвідомлювати, що по-справжньому покохала цю людину. Ба більше, за словами знаменитості, її обранець завжди приходить їй на допомогу, зокрема фінансово.

При цьому Кістень поки що не поспішає розкривати особистість свого коханого. Вона досі так і не показала його фото у своїх соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше відомий український співак вперше розповів про зраду.

Вас також можуть зацікавити новини: