Фото інстаграм Брітні Спірс 

Американська поп-діва Брітні Спірс своєю автобіографічною книгою "Жінка в мені" наробила чимало галасу та встигла зіпсувати репутацію Джастіну Тімберлейку. Проте зараз вирішила вибачитися за свої слова. 

"Я хочу вибачитися за деякі речі, про які я написала у своїй книзі. Якщо я образила когось із людей, про яких я щиро піклуюся, я перепрошую", - написала Брітні. 

Пост Брітні Спірс 

Справа в тому, що раніше була оприлюднена інформація з її книги, що співак, коли зустрічався з нею, змусив зробити аборт. Після цього почалися проблеми у Джастіна як в особистому житті, так і в творчому. За чутками, у чоловіка з'явилась криза у стосунках з дружиною акторкою Джесікою Білл та навіть говорять про їхнє ймовірне розлучення. 

Відео дня

А сьогодні, 29 січня, стало відомо, що прихильники Брітні байкотують нову пісню Тімберлейка під назвою "Selfish" та зірвали його повернення в музику після п'яти років мовчання. 

42-річна Спірс вирішила прокоментувати цей інцидент, написавши слова підтримки співаку. 

"Я також хочу сказати, що я закохана в нову пісню Джастіна Тімберлейка "Selfish". Вона дуже гарна", - додала співачка.

Проте вона не закликала своїх прихильників зупинити цькування співака. 

Нагадаємо, Брітні Спірс та Джастін Тімберлейк зустрічалися в 1997-2002 роках. Інформація про аборт стала несподіванкою для всіх, проте сам чоловік розраховував, що ця історія залишиться їхньою таємницею. 

Вас також можуть зацікавити новини: