Фото інстаграм Джастіна Тімберлейка

Нещодавно американський співак Джастін Тімберлейк випустив новий трек під назвою "Selfish". Цікаво, що це перша композиція за останні п'ять років мовчання виконавця, а згодом анонсував і цілий альбом "Everything I Thought It Was". Проте не минулося без інцидентів.

Його пісня "Selfish" вийшла після зізнань Брітні Спріс у своїй автобіографічній книзі. Жінка написала, що під час стосунків з Джастіном у 2002 році, він змусив її зробити аборт. Ця новина наробила чимало галасу серед шанувальників зірки.

Вони почали відверто хейтити нову композицію Тімберлейка, не дають їй поширюватися у чартах та порівнюють з піснею Спірс, яка має однойменну назву, пише видання Entertainment Weekly. 

Все почалося з жартівливого посту у твіттер-акаунті Britney Stan. У ньому було написано, що Брітні випустить "нову" пісню "Selfish", яку варто підтримати. Фани так і зробили та запустили хештег #BritneySpearsSelfish. Ці дії значно підняли старий трек співачки і перешкодили Тімберлейку вийти у топи. Також прихильники купують "Selfish" у виконанні Брітні Спірс в iTunes та активно слухають у стрімінгових сервісах.

До речі, днями все ж таки цій пісні вдалося випередити Тімберлейка та вийти на перше місце багатьох чартів. 

Нагадаємо, нещодавно у Джастіна Тімберлейка та його дружини Джесіки Білл почалися проблеми у стосунках після зізнань Брітні Спірс. Подейкують, що пара на межі розлучення. 

Вас також можуть зацікавити новини: