Фото інстаграм Брітні Спірс

Американська поп-діва Брітні Спірс не припиняє шокувати своєю дивною поведінкою. Нещодавно вона отримала заборону на відвідування люксового готелю у Лос-Анджелесі через скарги відвідувачів закладу. Про це пише видання The Sun. 

Справа в тому, що співачка була давньою гостею у цьому п’ятизірковому  готелі. Вона постійно бронює там спа-салон та салон краси, адже їй подобається великий критий басейн та масажі. Але виявилося, що Спірс ходить там голою. Тому гості поскаржилися на її поведінку та зазначили, що вона спричиняє їм дискомфорт.  

"Брітні вже багато років ходить до нас, але останнім часом вона завдає головного болю персоналу, адже на неї постійно скаржаться відвідувачі", - зазначив керівник готелю. 

Відео дня

Він також додав, що інколи до них приїжджають поважні гості, які витрачають великі гроші на відпочинок та спокій, тому не хочуть ніяковіти при зустрічі з оголеною зіркою. 

"Зараз їй не дозволено приходити до готелю, особливо до спа-центру", - розповідає керівник.

Цікаво, що представники співачки говорять, що це неправда і Брітні собі такого не дозволяє. 

Нагадаємо, останнім часом Брітні Спірс дуже дивно поводиться, що неодноразово викликало побоювання у шанувальників щодо її стану здоров'я. Група захисту здоров'я "Akathisia Alliance for Education and Research" припустила, що у жінки може бути рідкісне психічне захворювання акатизія, яке викликає бажання постійно рухатися.

Відомо, що останні роки артистка не виступає на сцені. З музики вона переключилася на письменницьку діяльність. 

Вас також можуть зацікавити новини: