'Я стою на обліку': відомий український співак заявив, що готовий йти на фронт

Фронтмен гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець розповів, як на початку повномасштабної війни ходив до військкомату. За його словами, його волонтерство принесло більше користі Україні, ніж служба.

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" музикант розповів, що на початку вторгнення переїхав до Мукачева і вступив до територіальної оборони.

"Я пройшов медкомісію. Я почав процес оформлення документів, побув близько тижня в територіальній обороні. Це мій був порив логічний – піти до військкомату. Я зорієнтувався, перебуваючи там тиждень. Я зрозумів, що все, чим я буду займатися, це патрулювати Мукачево. Коли за 800 кілометрів від мене відбувається якийсь двіж, потрібна хоча б транспортна допомога, якась волонтерська робота. Було прийняте рішення, що я пішов працювати далі волонтером, намагався зробити якийсь внесок вже іншим способом", - зазначив музикант.

Відео дня

Танчинець зізнався, що підрозділ територіальної оборони, де він служив, згодом відправили на фронт. Втім, на початку війни про це ніхто не знав. 

"Через місяці три-чотири наш батальйон пішов воювати. Ніхто про це не знав, не думав. Мені перспектива просидіти купу часу в Мукачеві здавалася трохи дивною", - пояснив артист.

Артист зазначив, що все ще може отримати повістку, і відреагує на неї належним чином.

"Звісно, що зараз може прийти повістка. Я стою на обліку. Якщо прийде повістка, я на неї, звісно, відреагую так, як треба відреагувати", - зазначив він.

Нагадаємо, що фронтмен гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець деякий час тому через проблеми зі здоров'ям опинився в інвалідному візку. Йому робили операцію.

Вас також можуть зацікавити новини: