Сергій Танчинець переніс операцію / фото instagram.com/sergii_tanchynets

Фронтмен гурту "Без Обмежень", український співак Сергій Танчинець деякий час тому через проблеми зі здоров'ям опинився в інвалідному візку. Своєю історією він поділився в інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.иа "Наодинці".

За словами артиста, під час повномасштабної війни через постійне сидяче положення і стрес у нього розвинулася протрузія, яка переросла у грижу.

Серйозні проблеми зі спиною у співака почалися під час туру групи "Без Обмежень" Європі. Як зазначив Танчинець, спина боліла так, що в якийсь момент він вже не міг розігнутися і самостійно пересуватися. У зв'язку з цим його навіть возили на інвалідному візку:

Відео дня

"Це виглядало так собі".

У підсумку співак доїхав до Львова, обстежився і переніс операцію. Танчинець вже пройшов курс реабілітації, і йому набагато краще.

Раніше УНІАН писав, що група "Без обмежень" скасовувала свій тур у зв'язку з тим, що Сергій Танчинець терміново відправився на лікування.

"У зв'язку із загостренням проблем зі спиною ми змушені повернутися в Україну і зайнятися лікуванням", - повідомляв він тоді.

Вас також можуть зацікавити новини: