Фото інстаграм Катерини Репяхової 

Блогерка та дружина співака Віктора Павліка - Катерина Репяхова - розповіла, чи бачиться вона з донькою чоловіка, яку звати Христина. Виявилося, що все не так просто у їхніх стосунках. 

"Не бачимося. Чому не питайте. Я відповідаю за своїх родичів. З усіма моїми Михась бачиться. З Христиною ми в прекрасних стосунках, але ініціативи від неї ніколи не було побачити Михася. Від Віктора Павліка теж (щоб вони побачилися). А я зі своїми ініціативами не лізу. Я ініціюю тільки зустріч з бабусею Шурою. Тому що це святе", - написала Катерина.

Скріншот сторіз Катерини 

Таке питання виникло у підписників після того, як Віктор Павлік опублікував фото з донькою та онуком. Яка причина того, що Катерина не брала участь у цій зустрічі та ніколи не показувала їхні спільні світлини - блогерка не написала. 

Відео дня
Фото інстаграм Віктора Павліка

Нагадаємо, у співака Віктора Павліка є страший 39-річний син Олександр від першої дружини та 37-річна донька Христина від других стосунків. На жаль, другий син чоловіка, Павло, помер у 2020 році від раку кісток. 

Раніше дружина співака - 29-річна Катя Репяхова - говорила, що вона спілкується добре з дорослими дітьми Павліка, хоч вони не одразу прийняли вибір батька. У Катерини та Віктора є спільний син Михайло, якому зараз 3 роки. 

Вас також можуть зацікавити новини: