Спортсмен поділився, як почувається зараз / Фото Скріншот Instagram

В минулому боксер, а зараз зірковий фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про серйозну операцію на серці, яку нещодавно переніс. 

Наразі спортсмен перебуває в одній з лікарень Києва, де і відбулося хірургічне втручання в його організм. За словами Узелкова, у нього тепер "нове серце". На своїй сторінці в Instagram фітнес-тренер повідомив, що вже відійшов від наркозу і зараз почувається добре. Боксер поділився, що операція стала справжнім подарунком від лікарів:

Я вийшов з наркозу, я з новим серцем, завтра у мене день народження. Ось такий подарунок я отримав від лікарів Київського інституту серця.

Скріншот Instagram

Крім того, Узелков зізнався, що в той час, коли він перебував в реанімації, йому захотілося зробити добру справу. Відтак спортсмен заявив, що планує створити новий фітнес-проєкт для схуднення українців. При цьому програма буде абсолютно безкоштовною.

"Життя продовжується, значить я теж допоможу комусь. І, поки лежав у реанімації, вигадав новий безкоштовний проєкт зі схуднення. Пару днів відновлення і все дізнаєтесь", - розповів В'ячеслав.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше В'ячеслав Узелков розповідав про серйозні проблеми зі своїм здоров'ям, причиною яких став професійний спорт. Згодом боксер повідомив, що перебуває в лікарні і готується до серйозної операції.

Вас також можуть зацікавити новини: