Фото інстаграм В'ячеслава Узелкова 

Український боксер та тренер програми "Зважені і щасливі" В'ячеслав Узелков продовжує інтригувати мережу своїм станом здоров'я. Раніше чоловік опублікував відео у себе в Instagram, на якому видно, що він лежить у лікарні під крапельницею. Тоді Узелков не уточнив, що саме з ним трапилося. Він лише написав, що радіє від того, що вдалося вижити і не дати спокою ворогам. 

Декілька днів В'ячеслав не виходив на зв'язок з підписниками. Проте сьогодні, 12 лютого, він знову опублікував світлину в Instagram з карети швидкої допомоги. 

"І везе мене швидка в Київ, не зніматися", - написав чоловік. 

Відео дня
Скріншот сторіз В'ячеслава Узелкова 

Більше подробиць боксер не написав. З якою метою він їде з медиками до Києва - теж поки невідомо. 

Що відомо про В'ячеслава Узелкова

В'ячеслав Узелков - відомий український боксер, який народився у Вінниці. З дитинства займався боксом, згодом став це робити на професійному рівні. 

Дебютував на ринзі в 2004 році. Його боксерська кар’єра тривала 10 років. Згодом він почав свою тренерську діяльність та брав участь у зйомках телепроектів. У 2015 році стало відомо, що боксер переніс інсульт.

Пізніше він скандально розлучився з фітнес-тренеркою Мариною Боржемською. 

Нагадаємо, раніше співачка Аліна Гросу опублікувала фото з лікарні. Тоді дівчина теж не написала ніяких подробиць свого лікування. 

Вас також можуть зацікавити новини: