Узелков повідомив про чергову операцію / фото інстаграм В'ячеслава Узелкова

Український боксер В'ячеслав Узелков, який нещодавно розповідав про серйозні проблеми зі своїм здоров'ям, знову в лікарні. 

Сьогодні, 5 квітня, чоловік повідомив, що готується до чергового хірургічного втручання. Цього разу йому будуть робити складну операцію на серці. 

"Добрий ранок! Для мене через пару годин настане година пік. Дуже складна операція на серці. Ніколи не хвилювався так, як зараз. Потім реанімація і я не буду на зв'язку", - написав В'ячеслав у своєму Instagram, опублікувавши також фото з лікарняної палати. 

Відео дня
Скріншот сторіз В'ячеслава Узелкова

А потім подякував всім друзям за підтримку та навіть вирішив звернутися і до недоброзичливців. 

"Дякую друзям за добрі слова, а ворогам за те, що ніколи не віддам свої сили їм і до останнього буду боротися. Буду без зв' язку і якщо все добре, то після реанімації дам відповідь, чи є життя далі. Просити пробачення не буду. Життя дало мені багато уроків і випробувань, які я постійно долаю. Ось і це я подолаю", - додав чоловік. 

До слова, В'ячеслав Узелков вперше у лютому цього року показався з крапельницею в руці. Він довго інтригував підписників та не писав, що саме з ним трапилося. Потім чоловік зазначив, що терміново поїхав на швидкій до Києва. А далі зробив допис про те, що професійний спорт - це завжди інвалідність і він завершує свою спортивну кар'єру. 

На початку березня його виписали з лікарні, але боксер писав, що на цьому його лікування не завершилося. 

Нагадаємо, раніше боксер В'ячеслав Узелков дорікнув екс-дружині за відсутність спілкування з дітьми. За його словами, вони також жодного разу не цікавилися його станом здоров'я. 

Вас також можуть зацікавити новини: